?Valóságos Kincsesbánya
Eredeti weboldal

Valóságos Kincsesbanya.com
Valóságos Kincsesbánya ismeretterjesztő filmsorozat ÚJ EPIZÓDOK

2015 őszén új epizódokkal jelentkezik a Valóságos Kincsesbánya ismeretterjesztő sorozat, amely a környezettudatos energiafelhasználás megismertetését, a fenntarthatóbb életmód népszerűsítését, valamint a gazdaságos energiaforrások előállítását és felhasználását állítja középpontba.


tovább olvasom

A világ legnagyobb tükrös naperőműve

Elérte teljes kapacitását a világ legnagyobb tükrös naperőműve, az Ivanpah Solar Electric Generating System (ISEGS) a Mojave-sivatag kaliforniai részén, a nevadai határ közelében, ahol 3800 a napsütéses órák száma évente.


tovább olvasom

Nemzetközi együttműködés

A legtöbb környezetvédelmi probléma határokon átívelő jelleggel bír, sok pedig az egész világot érinti. Ezekkel hatékonyan csak nemzetközi összefogás keretén belül lehet foglalkozni. Az egész világot érintő kérdések közül az EEA kiemelten kezeli az éghajlatváltozást, a légszennyezést, a fenntartható termelést és fogyasztást, az egészséget és a környezetet, valamint a közös környezeti információs rendszert.

33 tagállam és hat együttműködő országa (Nyugat-Balkán) mellett az EEA az EU szomszédsági politikája keretében együttműködik, illetve partneri kapcsolatot tart fent szomszédaival és más országokkal, régiókkal is.

Forrás: eea.europa.eu


tovább olvasom

További hírek
Egyéb
Elérhetőségeink
Valóságos Kincsesbanya
Both Ildikó
Projektgazda-producer
1138 Budapest, Viza u. 7./C
Tel./fax: +36 1/239-3546
E-mail: vkb@valosagoskincsesbanya.com
Kövessen minket